Natuurkunde Olympiade Junior

Voor docenten

Je kunt wel geheel vrijblijvend en zonder inloggen de toets inzien van de eerste ronde van vorig jaar bekijken op de wedstrijdpagina. Ook de tweede ronde (mei/juni) van de Natuurkunde Olympiade Junior van vorig jaar is daar te vinden.

De openbare toetsen zijn vooral bedoeld om een indruk te krijgen van de aard en niveau van de vragen en als kennismaking met de toetsomgeving. Voor meedoen aan de wedstrijd, is het van belang dat docenten zich eerst aanmelden. Zij worden daarmee coördinator voor hun school. Daarna kunnen zij voor hun klas accounts aanmaken in het admin-gedeelte van de website.

Download de poster hier!

Wedstrijdpagina – aanmelden

Voor coördinatoren en leerlingen met een account en inloggegevens zal daar in januari de toets voor de eerste ronde van de Natuurkunde Olympiade Junior 2023 te vinden zijn!

Daarnaast is met gebruik van deze inloggegevens ook de systeemtoets, een oefentoets onder wedstrijdomstandigheden, te vinden.

De toetsen van de eerste ronde zijn zo ingesteld dat direct na het beantwoorden van een vraag wordt aangegeven of jouw antwoord correct is of niet. Bij de tweede ronde worden de (open) vragen centraal nagekeken.

Een handleiding voor het aanmelden staat hier.